preskoči na sadržaj
Natjecanja, susreti i smotre

 

  • Državna smotra radova učenika s teškoćama u razvoju
Učenici Posebnog razrednog odjela sudjeluju na Državnoj smotri radova učenika s teškoćama u razvoju širom Hrvatske gdje predstavljaju svoje projekte, sudjeluju u parlaonici te prezentiraju rad svog razrednog odjela i cijele škole.
 
  • Floraart- međunarodno natjecanje u aranžiranju
Floraart je međunarodno natjecanje u aranžiranju za zanimanje cvjećar. Održava se u Zagrebu. Cilj natjecanja je promicanje zanimanja u poljoprivrednoj struci i unapređivanje obrazovnih programa.
 
  •  Lidrano
Dramska skupina sudjeluje na gradskoj i međuopćinskoj razini te na županijskoj razini Hrvatskih školskih susreta “Lidrano” u kategoriji scenskih igara, a nekoliko je puta ušla i u najuži izbor za državno natjecanje.
 
  • Srednjoškolska sportska natjecanja
Školski sportski klub “Graditelj” sudjeluje na prvenstvu srednjih škola grada Rijeke te na županijskom prvenstvu u: nogometu, košarci i odbojci. U povodu proslave Dana škole i u različitim manifestacijama posvećenim preventivnim programima održavaju se međurazredna sportska natjecanja.
  •  Državno natjecanje graditeljskih škola Hrvatske u znanjima i vještinama građenja
Pokrovitelji ovog natjecanja su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske i Zajednica graditeljskih škola Republike Hrvatske. Naša škola sudjeluje na natjecanju s učenicima zanimanja zidar i keramičar – oblagač. Ovo natjecanje ima veliko značenje za motivaciju učenika: potiče učeničko stvaralaštvo, razvija natjecateljski duh, popularizira obrtnička zanimanja. Ponosni smo što naši učenici rado pristupaju ovom natjecanju, savjesno i marljivo izvršavajući svoje zadaće, slijedeći upute svojih mentora koji se maksimalno angažiraju u pripremama učenika – sudionika natjecanja. 
 
  • Državno natjecanje poljoprivrednih škola Hrvatske u aranžiranju cvijeća - disciplina Flora
Državno natjecanje poljoprivrednih škola Hrvatske u zanimanju cvjećar održava se širom Hrvatske, a domaćini natjecanja su poljoprivredne škole. Cilj natjecanja je promicanje zanimanja u poljoprivrednoj struci i unapređivanje obrazovnih programa.
 

 
Oglasna ploča

Digitalni školski list

Klikom na link : https://gsio-skolski-list.com/ ili logo posjetite naš digitalni školski list


Anketa
Jesi li zadovoljan nastavom na daljinu?
Kalendar
« Ožujak 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Korisni linkovi
preskoči na navigaciju